Stroomrelais

Als u graag controle heeft over uw elektrische installatie, controleer dan uw kabels en leidingen op hun goede werking en correcte stroomtoevoer. Vooral als u stilstand of storingen binnen productieprocessen tot een minimum wilt beperken, kunt u mogelijke problemen vroegtijdig en effectief tegengaan met een stroombewakingsrelais. Lees hier meer over de soorten en het gebruik van elektriciteitsmonitoren. Gebruik onze hulp bij uw aankoopbeslissing en kies uit talrijke kwaliteitsproducten tegen topcondities hier in uw eibabo® shop.

Analyse en bewijsmateriaal

Hoogwaardige stroombewakingsapparatuur kan optredende storingen opslaan voor latere evaluatie, met andere componenten communiceren en zo nodig ook alarmsignalen afgeven.


Apparaten van dit type worden gewoonlijk in de schakelkast geïnstalleerd en beschermen uw systeem tegen onder- of overspanning of tegen onder- of overstroom door middel van geschikte relais.

Welke soorten bewakingsapparatuur zijn er?

Een bewakingsapparaat is een beveiligingsrelais dat wordt gebruikt om verschillende toestanden van een elektrisch systeem te controleren. Het is dus een elektrische schakelaar die in werking treedt wanneer bepaalde vooraf gedefinieerde parameters worden overschreden. De eenheid biedt bescherming door het systeem uit te schakelen in geval van een abnormale toestand. Een bewakingsapparaat (ook wel stuurrelais genoemd) bestaat gewoonlijk uit twee hoofdcomponenten: een sensorcircuit voor statusdetectie en een uitschakelelement. Het sensorelement wordt gebruikt om de bewaakte parameters te bepalen. Het vrijgave-element wordt gebruikt om de schakeling in gang te zetten.

Vaak kan de gebruiker op deze toestellen individuele instellingen aanbrengen. Zo kunnen de beschermingsparameters worden aangepast aan de eisen van het desbetreffende systeem. Dit gebeurt door middel van instelwielen en schroeven of, in het geval van digitale relais, door middel van drukcontacten en display. Onder andere het volgende kan worden ingesteld:

  • Vertraging - om vals alarm als gevolg van plotselinge spanningspieken te voorkomen
  • Reset (handmatig of automatisch) - voor het resetten van het elektrische systeem na een schakelhandeling
  • Reset op afstand - om het elektrische systeem op afstand te resetten na een schakeling
  • Alarm - om een alarm te activeren in geval van een trip

 

Bewakingsapparatuur valt uiteen in verschillende categorieën. Deze zijn gebaseerd op de parameter die wordt bewaakt. Dit kunnen spanning en stroom zijn, maar ook vulniveaus of temperaturen. De meest voorkomende controleapparaten zijn:

  • Spanningsbewakingsapparatuur - treedt in werking wanneer de spanning in een elektrische installatie een vooraf bepaalde waarde overschrijdt en/of onderschrijdt.
  • Fasemonitoren - worden gebruikt om te controleren en te beschermen tegen omgekeerde polariteit, fase-uitval en fase-onbalans. Deze controleren daarom voortdurend het faseverschil tussen twee of meer fasen.
  • Stroombewakingsapparatuur - beschermt apparatuur in een elektrisch systeem tegen over- of onderstroom. Stroombewakingsrelais slaan aan wanneer de stroom boven of onder een vooraf bepaalde waarde komt.
  • Frequentiecontroleapparatuur - hoofdzakelijk gebruikt in wisselstroomsystemen (AC) waar de netfrequentie moet worden gecontroleerd. Deze relais dienen dus als bescherming tegen frequentieafwijkingen.
  • Temperatuurcontroleapparatuur - beschermt in de eerste plaats tegen oververhitting door de temperatuur van het systeem en de te beschermen apparatuur voortdurend te controleren. Toepassingsgebieden zijn voornamelijk industriële installaties waar extreme temperaturen een probleem vormen.
  • Niveaubewakingsapparatuur - zijn schakelaars voor niveauregeling in reservoirs, tanks en andere opslagcontainers. Deze apparaten worden overal gebruikt waar het vloeistofniveau moet worden gecontroleerd.

 

Bron: eibabo®, Pilz S1IM #828050 StroombewakingsrelaisAfbeelding: Pilz S1IM #828050 Stroombewakingsrelais

De verschillende soorten stroombewakingsapparatuur

Stroombewakingsapparatuur is belangrijk voor de bescherming van elektrische installaties. Deze helpen schade aan apparatuur en componenten te voorkomen door een circuit uit te schakelen in geval van een storing. Er zijn verschillende soorten apparaten om de elektriciteit te controleren. Elk heeft zijn eigen voordelen en toepassingsgerichtheid. Afhankelijk daarvan kiest u het juiste type om voldoende bescherming te garanderen.

Primaire en secundaire stroombewakingsapparatuur

Primaire toestellen maken meestal deel uit van een stroomonderbreker en worden voornamelijk gebruikt in elektrische netwerken met spanningen tot 1000 volt. Apparaten voor secundaire stroombewaking zijn op de stroomkring aangesloten via een stroommeettransformator, die op zijn beurt is verbonden met de voeding. De stroommeettransformator reduceert de stroom tot een waarde die geschikt is voor de functie van het bewakingsapparaat. Secundaire stroombewakingsapparaten worden op hun beurt onderverdeeld in de volgende subtypes:

Elektromagnetische apparaten

De apparaten die gebaseerd zijn op het principe van elektromagnetisme komen het meest voor. Deze bestaan uit een kern met een koperen wikkeling en een anker met daarop aangebrachte schakelcontacten. Als de stroom is uitgeschakeld, houdt een veer het anker weg van de kern. Als er een spanning op staat, bouwt zich een magnetisch veld op rond de kern. Dit trekt het anker aan en schakelt zo de aangesloten contacten. De meeste elektromagnetische apparaten zijn zogenaamde gepolariseerde relais. Deze bevatten twee kernen met wikkelingen, een permanente magneet en een contactstaaf. De werking is afhankelijk van de polariteit van het ingangssignaal. Er zijn elektromagnetische relais voor wissel- en gelijkstroom. Hun voordelen zijn hoogwaardige galvanische scheiding, gunstige prijs, lage contactspanningsval en geringe warmteontwikkeling. Er is geen koeling nodig. Eenheden van dit type zijn bestand tegen impulsbelastingen en storingen door blikseminslag. De belangrijkste nadelen zijn de beperkte mechanische en elektrische levensduur en de lage werkingssnelheid.

Inductierelais

Het werkingsprincipe van inductierelais is gebaseerd op de wisselwerking tussen de in een geleider geïnduceerde stroom en een variabele magnetische flux. Daarom worden deze gebruikt als indirecte beveiligingsrelais met wisselstroom. De geïntegreerde componenten van de eenheid zijn zodanig opgesteld dat zij bij de ingestelde frequentie van de stroom op één lijn staan en niet worden afgebogen. Wanneer de frequentie verandert, verschuift een beweegbaar element, waardoor de contacten sluiten of openen. Wij maken een onderscheid tussen inductie-units met frame, met ruit en met glas.

Differentieel relais

Dergelijke apparaten vergelijken de stroom voor en na de consument. Deze verbruiker is gewoonlijk een stroomtransformator. In de normale toestand zijn beide waarden ongeveer gelijk. Bij kortsluiting wordt dit evenwicht echter verstoord. Het relais sluit dan de contacten en schakelt het defecte deel van het circuit uit. Deze relais zijn vaak te vinden in huishoudelijke apparaten en lampen en beschermen mensen tegen elektrische schokken.

Relais op microschakelingen in geïntegreerde elektronica

De eenheden werken met halfgeleiders zoals triacs of thyristors. In principe vergelijkt zo'n apparaat het binnenkomende signaal met de in het apparaat opgeslagen parameters voor een probleemloze werking. Bij afwijking onderbreekt het relais het circuit.

Thermisch relais

Thermische relais werken met een geïntegreerd bimetaal. Dit warmt op als er een elektrische stroom doorheen gaat. Als de stroom afwijkt van de vooraf ingestelde waarde, vervormt de bimetaalstrip, waardoor de contacten openen en sluiten.

Wat moet ik zoeken in een elektriciteitsbewakingsapparaat?

Om het stroombewakingsapparaat te laten functioneren, moeten de parameters voldoen aan de eisen van de toegewezen taken. Let bij het kiezen van een toestel op de volgende kenmerken:

  • Spanning in volt - dit is het spanningsbereik waarin het toestel normaal werkt
  • Stroomsterkte in ampère - elke eenheid is ontworpen voor een bepaalde stroomsterkte
  • Uitschakelvermogen in watt - dit is het minimumvermogen van de toegevoerde elektrische stroom voor normale werking
  • Stuurvermogen in watt - dit is het maximale vermogen van de elektrische stroom waarbij het relais zijn functies correct uitvoert

 

 


TIP

Let bij de keuze op de heersende bedrijfsomstandigheden. Wordt het toestel gebruikt in kritische omgevingen met hoge vochtigheid, vuil, hitte, koude of trillingen?


 

Voorts hangt de foutdetectie af van de nauwkeurigheid van de meting van de stroom in ampère. De reactietijd van het apparaat is een andere belangrijke parameter. Hoe lang duurt het vanaf het moment van de gebeurtenis tot de activering? In bepaalde omstandigheden kan het voordelig zijn om individueel een vertraging te kunnen instellen voor het in- of uitschakelen van de eenheid voor kritische belastingen.

Als specialist voor smarthome-technologie zijn wij in de eibabo®-onlineshop uw competente partner bij alle vragen over intelligente elektrische installatie. Wij bieden hoogwaardige vermogensbewakingsapparatuur van gerenommeerde fabrikanten zoals ABB, Dold, Eaton, Eltako, Hager, Pilz, Siemens en nog veel meer.

 

eibabo - technology store

 

Inhoud catalogus:


In deze eibabo® catalogus relais > stroomrelais vindt u artikelen uit de volgende productgroepen:

Overzicht artikelen:

  • Aanvullende module
  • Aanvullende modules
  • AC-stroommonitor
  • Belastingsbewakingsrelais:
  • Beveiligingsmodule
  • Bewakingsrelais:
  • DC-bewakingsapparaat
  • Diagnostische module
  • DIN-rail montage
  • Elektrisch raam relais
  • Laadrelais
  • Modulair installatieapparaat
  • Niveau eindschakelaar:
  • Niveau schakelaar
  • Niveaubewaking
  • Niveaumeting
  • Onderstroom
  • Onderstroomrelais
  • Overloopbeveiliging
  • Overstroom monitor
  • Overstroombewaking
  • Overstroomrelais
  • Selectiviteit
  • Stroomomvormer
  • Stroomvoorziening
  • Toezicht houden
  • Zekering klemmen
  • Zender


van de volgende fabrikanten:

Overzichtscatalogus van de fabrikant Stroomrelais:

  • ABB
  • Bender
  • Dold
  • Eaton
  • Eberle
  • Eltako
  • ETA
  • Lütze
  • Metz
  • Murrelektronik
  • Phoenix
  • Pilz
  • Schalk
  • Schneider Electric
  • Siemens
  • WAGO


 
Als u graag controle heeft over uw elektrische installatie, controleer dan uw kabels en leidingen op hun goede werking en correcte stroomtoevoer. Vooral als u stilstand of storingen binnen... meer ontdekken »
Venster sluiten
Stroomrelais - Soorten en kenmerken

Als u graag controle heeft over uw elektrische installatie, controleer dan uw kabels en leidingen op hun goede werking en correcte stroomtoevoer. Vooral als u stilstand of storingen binnen productieprocessen tot een minimum wilt beperken, kunt u mogelijke problemen vroegtijdig en effectief tegengaan met een stroombewakingsrelais. Lees hier meer over de soorten en het gebruik van elektriciteitsmonitoren. Gebruik onze hulp bij uw aankoopbeslissing en kies uit talrijke kwaliteitsproducten tegen topcondities hier in uw eibabo® shop.

Analyse en bewijsmateriaal

Hoogwaardige stroombewakingsapparatuur kan optredende storingen opslaan voor latere evaluatie, met andere componenten communiceren en zo nodig ook alarmsignalen afgeven.


Apparaten van dit type worden gewoonlijk in de schakelkast geïnstalleerd en beschermen uw systeem tegen onder- of overspanning of tegen onder- of overstroom door middel van geschikte relais.

Welke soorten bewakingsapparatuur zijn er?

Een bewakingsapparaat is een beveiligingsrelais dat wordt gebruikt om verschillende toestanden van een elektrisch systeem te controleren. Het is dus een elektrische schakelaar die in werking treedt wanneer bepaalde vooraf gedefinieerde parameters worden overschreden. De eenheid biedt bescherming door het systeem uit te schakelen in geval van een abnormale toestand. Een bewakingsapparaat (ook wel stuurrelais genoemd) bestaat gewoonlijk uit twee hoofdcomponenten: een sensorcircuit voor statusdetectie en een uitschakelelement. Het sensorelement wordt gebruikt om de bewaakte parameters te bepalen. Het vrijgave-element wordt gebruikt om de schakeling in gang te zetten.

Vaak kan de gebruiker op deze toestellen individuele instellingen aanbrengen. Zo kunnen de beschermingsparameters worden aangepast aan de eisen van het desbetreffende systeem. Dit gebeurt door middel van instelwielen en schroeven of, in het geval van digitale relais, door middel van drukcontacten en display. Onder andere het volgende kan worden ingesteld:

  • Vertraging - om vals alarm als gevolg van plotselinge spanningspieken te voorkomen
  • Reset (handmatig of automatisch) - voor het resetten van het elektrische systeem na een schakelhandeling
  • Reset op afstand - om het elektrische systeem op afstand te resetten na een schakeling
  • Alarm - om een alarm te activeren in geval van een trip

 

Bewakingsapparatuur valt uiteen in verschillende categorieën. Deze zijn gebaseerd op de parameter die wordt bewaakt. Dit kunnen spanning en stroom zijn, maar ook vulniveaus of temperaturen. De meest voorkomende controleapparaten zijn:

  • Spanningsbewakingsapparatuur - treedt in werking wanneer de spanning in een elektrische installatie een vooraf bepaalde waarde overschrijdt en/of onderschrijdt.
  • Fasemonitoren - worden gebruikt om te controleren en te beschermen tegen omgekeerde polariteit, fase-uitval en fase-onbalans. Deze controleren daarom voortdurend het faseverschil tussen twee of meer fasen.
  • Stroombewakingsapparatuur - beschermt apparatuur in een elektrisch systeem tegen over- of onderstroom. Stroombewakingsrelais slaan aan wanneer de stroom boven of onder een vooraf bepaalde waarde komt.
  • Frequentiecontroleapparatuur - hoofdzakelijk gebruikt in wisselstroomsystemen (AC) waar de netfrequentie moet worden gecontroleerd. Deze relais dienen dus als bescherming tegen frequentieafwijkingen.
  • Temperatuurcontroleapparatuur - beschermt in de eerste plaats tegen oververhitting door de temperatuur van het systeem en de te beschermen apparatuur voortdurend te controleren. Toepassingsgebieden zijn voornamelijk industriële installaties waar extreme temperaturen een probleem vormen.
  • Niveaubewakingsapparatuur - zijn schakelaars voor niveauregeling in reservoirs, tanks en andere opslagcontainers. Deze apparaten worden overal gebruikt waar het vloeistofniveau moet worden gecontroleerd.

 

Bron: eibabo®, Pilz S1IM #828050 StroombewakingsrelaisAfbeelding: Pilz S1IM #828050 Stroombewakingsrelais

De verschillende soorten stroombewakingsapparatuur

Stroombewakingsapparatuur is belangrijk voor de bescherming van elektrische installaties. Deze helpen schade aan apparatuur en componenten te voorkomen door een circuit uit te schakelen in geval van een storing. Er zijn verschillende soorten apparaten om de elektriciteit te controleren. Elk heeft zijn eigen voordelen en toepassingsgerichtheid. Afhankelijk daarvan kiest u het juiste type om voldoende bescherming te garanderen.

Primaire en secundaire stroombewakingsapparatuur

Primaire toestellen maken meestal deel uit van een stroomonderbreker en worden voornamelijk gebruikt in elektrische netwerken met spanningen tot 1000 volt. Apparaten voor secundaire stroombewaking zijn op de stroomkring aangesloten via een stroommeettransformator, die op zijn beurt is verbonden met de voeding. De stroommeettransformator reduceert de stroom tot een waarde die geschikt is voor de functie van het bewakingsapparaat. Secundaire stroombewakingsapparaten worden op hun beurt onderverdeeld in de volgende subtypes:

Elektromagnetische apparaten

De apparaten die gebaseerd zijn op het principe van elektromagnetisme komen het meest voor. Deze bestaan uit een kern met een koperen wikkeling en een anker met daarop aangebrachte schakelcontacten. Als de stroom is uitgeschakeld, houdt een veer het anker weg van de kern. Als er een spanning op staat, bouwt zich een magnetisch veld op rond de kern. Dit trekt het anker aan en schakelt zo de aangesloten contacten. De meeste elektromagnetische apparaten zijn zogenaamde gepolariseerde relais. Deze bevatten twee kernen met wikkelingen, een permanente magneet en een contactstaaf. De werking is afhankelijk van de polariteit van het ingangssignaal. Er zijn elektromagnetische relais voor wissel- en gelijkstroom. Hun voordelen zijn hoogwaardige galvanische scheiding, gunstige prijs, lage contactspanningsval en geringe warmteontwikkeling. Er is geen koeling nodig. Eenheden van dit type zijn bestand tegen impulsbelastingen en storingen door blikseminslag. De belangrijkste nadelen zijn de beperkte mechanische en elektrische levensduur en de lage werkingssnelheid.

Inductierelais

Het werkingsprincipe van inductierelais is gebaseerd op de wisselwerking tussen de in een geleider geïnduceerde stroom en een variabele magnetische flux. Daarom worden deze gebruikt als indirecte beveiligingsrelais met wisselstroom. De geïntegreerde componenten van de eenheid zijn zodanig opgesteld dat zij bij de ingestelde frequentie van de stroom op één lijn staan en niet worden afgebogen. Wanneer de frequentie verandert, verschuift een beweegbaar element, waardoor de contacten sluiten of openen. Wij maken een onderscheid tussen inductie-units met frame, met ruit en met glas.

Differentieel relais

Dergelijke apparaten vergelijken de stroom voor en na de consument. Deze verbruiker is gewoonlijk een stroomtransformator. In de normale toestand zijn beide waarden ongeveer gelijk. Bij kortsluiting wordt dit evenwicht echter verstoord. Het relais sluit dan de contacten en schakelt het defecte deel van het circuit uit. Deze relais zijn vaak te vinden in huishoudelijke apparaten en lampen en beschermen mensen tegen elektrische schokken.

Relais op microschakelingen in geïntegreerde elektronica

De eenheden werken met halfgeleiders zoals triacs of thyristors. In principe vergelijkt zo'n apparaat het binnenkomende signaal met de in het apparaat opgeslagen parameters voor een probleemloze werking. Bij afwijking onderbreekt het relais het circuit.

Thermisch relais

Thermische relais werken met een geïntegreerd bimetaal. Dit warmt op als er een elektrische stroom doorheen gaat. Als de stroom afwijkt van de vooraf ingestelde waarde, vervormt de bimetaalstrip, waardoor de contacten openen en sluiten.

Wat moet ik zoeken in een elektriciteitsbewakingsapparaat?

Om het stroombewakingsapparaat te laten functioneren, moeten de parameters voldoen aan de eisen van de toegewezen taken. Let bij het kiezen van een toestel op de volgende kenmerken:

  • Spanning in volt - dit is het spanningsbereik waarin het toestel normaal werkt
  • Stroomsterkte in ampère - elke eenheid is ontworpen voor een bepaalde stroomsterkte
  • Uitschakelvermogen in watt - dit is het minimumvermogen van de toegevoerde elektrische stroom voor normale werking
  • Stuurvermogen in watt - dit is het maximale vermogen van de elektrische stroom waarbij het relais zijn functies correct uitvoert

 

 


TIP

Let bij de keuze op de heersende bedrijfsomstandigheden. Wordt het toestel gebruikt in kritische omgevingen met hoge vochtigheid, vuil, hitte, koude of trillingen?


 

Voorts hangt de foutdetectie af van de nauwkeurigheid van de meting van de stroom in ampère. De reactietijd van het apparaat is een andere belangrijke parameter. Hoe lang duurt het vanaf het moment van de gebeurtenis tot de activering? In bepaalde omstandigheden kan het voordelig zijn om individueel een vertraging te kunnen instellen voor het in- of uitschakelen van de eenheid voor kritische belastingen.

Als specialist voor smarthome-technologie zijn wij in de eibabo®-onlineshop uw competente partner bij alle vragen over intelligente elektrische installatie. Wij bieden hoogwaardige vermogensbewakingsapparatuur van gerenommeerde fabrikanten zoals ABB, Dold, Eaton, Eltako, Hager, Pilz, Siemens en nog veel meer.

 

eibabo - technology store

 

Inhoud catalogus:


In deze eibabo® catalogus relais > stroomrelais vindt u artikelen uit de volgende productgroepen:

Overzicht artikelen:

  • Aanvullende module
  • Aanvullende modules
  • AC-stroommonitor
  • Belastingsbewakingsrelais:
  • Beveiligingsmodule
  • Bewakingsrelais:
  • DC-bewakingsapparaat
  • Diagnostische module
  • DIN-rail montage
  • Elektrisch raam relais
  • Laadrelais
  • Modulair installatieapparaat
  • Niveau eindschakelaar:
  • Niveau schakelaar
  • Niveaubewaking
  • Niveaumeting
  • Onderstroom
  • Onderstroomrelais
  • Overloopbeveiliging
  • Overstroom monitor
  • Overstroombewaking
  • Overstroomrelais
  • Selectiviteit
  • Stroomomvormer
  • Stroomvoorziening
  • Toezicht houden
  • Zekering klemmen
  • Zender


van de volgende fabrikanten:

Overzichtscatalogus van de fabrikant Stroomrelais:

  • ABB
  • Bender
  • Dold
  • Eaton
  • Eberle
  • Eltako
  • ETA
  • Lütze
  • Metz
  • Murrelektronik
  • Phoenix
  • Pilz
  • Schalk
  • Schneider Electric
  • Siemens
  • WAGO
Filter sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
van tot

1 van 18
Voor deze filtering zijn geen resultaten gevonden!
AANBEVOLEN
3D
Schalk - IMR 3 - Stroom meetrelais: - Actueel bewakingsrelais 0,02 ... 16A IMR 3
€ 49,36 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 70,91 RRP***)
Stroom meetrelais: - Actueel bewakingsrelais 0,02 ... 16A
Schalk
| IMR 3
stuk(s)
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
3D
Murrelektronik - 9000-41094-0101000 - Belastingscircuitbewaking 4K 1-10A - Huidig bewakingsrelais 9000-41094-0101000
€ 164,20 incl. btw

*

Belastingscircuitbewaking 4K 1-10A - Huidig bewakingsrelais
Murrelektronik
| 9000-41094-0101000
stuk(s)
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
3D
AANBEVOLEN
3D
Murrelektronik - 9000-41042-0401000 - Stroomregelmodule 2-voudig 24V/ 24V/4-6-8-10ADC - Stroombewakingsrelais 4 ... 10A 9000-41042-0401000
€ 118,05 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 140,36 RRP***)
Stroomregelmodule 2-voudig 24V/ 24V/4-6-8-10ADC - Stroombewakingsrelais 4 ... 10A
Murrelektronik
| 9000-41042-0401000
stuk(s)
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
3D
Siemens - 3UG4622-1AW30 - Stroombewakingsrelais 0,05-10A AC/DC 1W - Actueel bewakingsrelais 0,05 ... 15A 3UG4622-1AW30
€ 139,60 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 252,89 RRP***)
Stroombewakingsrelais 0,05-10A AC/DC 1W - Actueel bewakingsrelais 0,05 ... 15A
Siemens
| 3UG4622-1AW30
stuk(s)
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
3D
Eltako - AR12DX-230V - Vermogensrelais: - Trappenhuisverlichting timer 0,5...20min AR12DX-230V
€ 45,92 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 86,39 RRP***)
Vermogensrelais: - Trappenhuisverlichting timer 0,5...20min
Eltako
| AR12DX-230V
stuk(s)
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
3D
Murrelektronik - 9000-41042-0100400 - Stroomregelmodule 2x 24V/ 24V/1-2-3-4ADC - Actueel bewakingsrelais 1 ... 4A 9000-41042-0100400
€ 106,84 incl. btw

*

Stroomregelmodule 2x 24V/ 24V/1-2-3-4ADC - Actueel bewakingsrelais 1 ... 4A
Murrelektronik
| 9000-41042-0100400
stuk(s)
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
3D
WAGO - 787-1668/106-000 - Elektronische stroomonderbreker - Actueel bewakingsrelais 1 ... 6A 787-1668/106-000
€ 299,98 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 475,53 RRP***)
Elektronische stroomonderbreker - Actueel bewakingsrelais 1 ... 6A
WAGO
| 787-1668/106-000
stuk(s)
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
3D
WAGO - 787-1668/006-1000 - Elektronische stroomonderbreker - Actueel bewakingsrelais 0,5 ... 6A 787-1668/006-1000
€ 400,73 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 635,25 RRP***)
Elektronische stroomonderbreker - Actueel bewakingsrelais 0,5 ... 6A
WAGO
| 787-1668/006-1000
stuk(s)
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
3D
Murrelektronik - 9000-41034-0100600 - Vermogensregelmodule - Actueel bewakingsrelais 1 ... 6A 9000-41034-0100600
€ 184,53 incl. btw

*

Vermogensregelmodule - Actueel bewakingsrelais 1 ... 6A
Murrelektronik
| 9000-41034-0100600
stuk(s)
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
3D
AANBEVOLEN
3D
Siemens - 6EP1961-2BA51 - SITOP DC 24 V selectiviteitsmodule - Huidige bewakingsrelais 6EP1961-2BA51
€ 128,50 incl. btw

*

SITOP DC 24 V selectiviteitsmodule - Huidige bewakingsrelais
Siemens
| 6EP1961-2BA51
stuk(s)
Op het verlanglijstje
1 van 18
Door u bekeken