Nieuws

Dit is de pagina met ons eibabo®-nieuws voor u, lees hier het laatste nieuws van ons eibabo® redactieteam. 
Dit is de pagina met ons eibabo®-nieuws voor u, lees hier het laatste nieuws van ons eibabo® redactieteam. meer ontdekken »
Venster sluiten
eibabo® Nieuws

Dit is de pagina met ons eibabo®-nieuws voor u, lees hier het laatste nieuws van ons eibabo® redactieteam.

Denk eraan dat vanaf 7 december geen levergarantie voor bestel- en speciale inkoopartikelen (gele vrachtwagen bij het artikel) in 2020 kan worden gegeven. De beschikbaarheid van artikelen die op voorraad zijn en van artikelen die moeten worden besteld neemt tegen het einde van het jaar drastisch af. Volg daarom bij artikelen die dringend nodig zijn de volgende adviezen.
eibabo® - Bovenop de jubelprijzen voor het gehele eibabo® assortiment bieden wij de komende weken speciale actiebundels van merkfabrikanten aan.
Profiteer nu van diverse prijsvoordelen tijdens de zomertijd bij eibabo®. In het 3e kwartaal verhogen de meeste fabrikanten zoals elk jaar hun prijzen met gemiddeld 3-15%.
De prijzen waren al lang niet meer zo laag als nu. Wij hebben voor u uitgebreide prijsverlagingen doorgevoerd, die in combinatie met de btw-verlaging in Duitsland per 1 juli 2020 ongekende besparingsmogelijkheden bieden.
De ontwikkeling van nieuwe technologieën gaat zeer snel. Maar hoe zal home-shopping er in de nabije toekomst uitzien?

eibabo® Shopping 4.0

De ontwikkeling van nieuwe technologieën gaat zeer snel. Maar hoe zal home-shopping er in de nabije toekomst uitzien? De afgelopen jaren hebben we veel ervaring kunnen opdoen, vooral via onze eigen 3D-toepassingen en ontwikkelingsafdelingen. Begin juli 2020 kunnen wij u interessante presentaties over dit onderwerp bieden.
We hebben 25.000 nieuwe items toegevoegd en gecatalogiseerd in de winkel. Vooral veel merkproducten van topfabrikanten.
Profiteer van de kortingen op meer dan 30.000 topsellers van 100 geselecteerde merkfabrikanten van ABB tot Zumtobel.
We hebben 20.000 nieuwe items toegevoegd en gecatalogiseerd in de winkel. Vooral veel merkproducten van topfabrikanten.
eibabo® biedt haar klanten een assortiment van ruim 350.000 elektronica en SmartHome merkartikelen met verzending naar meer dan 180 landen.
We hebben 50.000 nieuwe items toegevoegd en gecatalogiseerd in de winkel. Vooral veel merkproducten van topfabrikanten.
Op 13 januari 2018 heeft de Europese Unie een nieuwe richtlijn voor betaaldiensten uitgebracht: Payment Services Directive 2 (PSD2). Deze richtlijn heeft als doel het Europese betalingsverkeer comfortabeler en innovatiever te maken. De PSD2 bevat technische reguleringsnormen (RTS) voor sterke cliëntauthentificatie (SCA) die vanaf 14 september 2019 gaan gelden.
1 van 2