Nieuws

Dit is de pagina met ons eibabo®-nieuws voor u, lees hier het laatste nieuws van ons eibabo® redactieteam. 
Dit is de pagina met ons eibabo®-nieuws voor u, lees hier het laatste nieuws van ons eibabo® redactieteam. meer ontdekken »
Venster sluiten
eibabo® Nieuws

Dit is de pagina met ons eibabo®-nieuws voor u, lees hier het laatste nieuws van ons eibabo® redactieteam.

eibabo® - Bovenop de jubelprijzen voor het gehele eibabo® assortiment bieden wij de komende weken speciale actiebundels van merkfabrikanten aan.
Profiteer nu van diverse prijsvoordelen tijdens de zomertijd bij eibabo®. In het 3e kwartaal verhogen de meeste fabrikanten zoals elk jaar hun prijzen met gemiddeld 3-15%.
We hebben 75.000 nieuwe items toegevoegd en gecatalogiseerd in de winkel. Vooral veel merkproducten van topfabrikanten.
Als gevolg van een tekort aan grondstoffen zijn begin juni gedeeltelijk enorme prijsstijgingen tussen 5-25% van verschillende fabrikanten te verwachten. Vooral kabels en draden zullen tot 25% duurder worden.
Momenteel zijn verdere prijsstijgingen en ook knelpunten in de leveringsketen te verwachten. Op dit moment zijn er bij bekende fabrikanten reeds knelpunten bij de bevoorrading van PVC elektro-verdelers, kabelgoten en ook schakelaar-/contactdoosreeksen. Alle belangrijke grondstoffen zijn momenteel duur en de beschikbare voorraden bij de fabrikanten zijn bijna opgebruikt. De prijzen voor koper, nikkel, tin, zilver, aluminium en staal, evenals aardolie/aardgas als basis voor PVC, een belangrijk materiaal voor de elektrische industrie, stijgen momenteel naar astronomische hoogten.
Profiteer van de kortingen op meer dan 30.000 topsellers van 100 geselecteerde merkfabrikanten van ABB tot Zumtobel.
We hebben 100.000 nieuwe items toegevoegd en gecatalogiseerd in de winkel. Vooral veel merkproducten van topfabrikanten.
Denk eraan dat vanaf 7 december geen levergarantie voor bestel- en speciale inkoopartikelen (gele vrachtwagen bij het artikel) in 2020 kan worden gegeven. De beschikbaarheid van artikelen die op voorraad zijn en van artikelen die moeten worden besteld neemt tegen het einde van het jaar drastisch af. Volg daarom bij artikelen die dringend nodig zijn de volgende adviezen.
De prijzen waren al lang niet meer zo laag als nu. Wij hebben voor u uitgebreide prijsverlagingen doorgevoerd, die in combinatie met de btw-verlaging in Duitsland per 1 juli 2020 ongekende besparingsmogelijkheden bieden.
De ontwikkeling van nieuwe technologieën gaat zeer snel. Maar hoe zal home-shopping er in de nabije toekomst uitzien?

eibabo® Shopping 4.0

De ontwikkeling van nieuwe technologieën gaat zeer snel. Maar hoe zal home-shopping er in de nabije toekomst uitzien? De afgelopen jaren hebben we veel ervaring kunnen opdoen, vooral via onze eigen 3D-toepassingen en ontwikkelingsafdelingen. Begin juli 2020 kunnen wij u interessante presentaties over dit onderwerp bieden.
We hebben 25.000 nieuwe items toegevoegd en gecatalogiseerd in de winkel. Vooral veel merkproducten van topfabrikanten.
1 van 2