eibabo® Shopping 4.0

De ontwikkeling van nieuwe technologieën gaat zeer snel. Maar hoe zal home-shopping er in de nabije toekomst uitzien? De afgelopen jaren hebben we veel ervaring kunnen opdoen, vooral via onze eigen 3D-toepassingen en ontwikkelingsafdelingen.

future_shopping_01

Begin juli 2020 kunnen wij u interessante presentaties over dit onderwerp bieden. Een zeer grote innovatie wordt de 2D-holografie van het gewenste artikel dat boven de smartphone zweeft. Het relatief kleine scherm van de smartphone wordt hierdoor enorm vergroot, zodat er aanzienlijk meer informatie en gegevens beschikbaar zijn dan voorheen bekend was.

future_shopping_02

Daarbij presenteren we bovendien een 1:1 3D-holografie voor het voelen van de oppervlaktestructuur van het product via een 3D haptisch pad met bijbehorende SmellActuator, die via ampullen geuren bij het product genereert. Een verdere uitbreiding zal de mobiele 3D laser beamer met de afmetingen van een luciferdoosje zijn. Door middel van 3D holografie worden hiermee producten rechtstreeks in de ruimte geprojecteerd. Zo is het mogelijk de online uitgezochte wandlamp eerst op uw eigen muur te zien, voordat u hem bestelt.

future_shopping_08

eibabo® - technology stores (3D)